Dørtelefon og dørtelefonanlæg

Dørtelefoner – installation & reparation

Vi tilbyder etablering og installation af nye dørtelefonanlæg samt fejlfinding og vedligeholdelse af ældre anlæg.

Da mange af os bor i lejlighed eller etageejendom benytter vi selvfølgelig dørtelefoner til vores gæster og besøgende.  En dørtelefon giver tryghed og sikkerhed – der er nemlig ikke nogen der kan lukke sig ind i ejendommen, medmindre ejeren selv giver dem adgang. Risikoen for inbrud og tyveri er derfor minimeret.

Det er derfor meget vigtigt at anlægget er sat ordentligt op fra start.  En konsultation fra en af vores autoriserede elektrikere hos Sol El Service kan give dig et hurtig overblik om hvilke muligheder du har for at installere en ny dørtelefon i din bolig eller lejlighed.

Opsætning & reparation af din dørtelefon

Sol El-Service har mange års erfaring med opsætning at dørtelefonanlæg, derfor er vi et oplagt valg når du har behov for installation, vedligeholdelse, reparation eller service af din dørtelefon.  Vi sætter effektivitet, pålidlighed og faglige kompetencer som vores højeste prioritet.

Har du behov for et nyt dørtelefonanlæg eller reparation af din dørtelefon så kontakt os – vi rådgiver dig gerne til det rette valg.

Vores kunder elsker os!

Håndværker.dk

Bliv kontaktet