elektriker, elektriker københavn, elektriker hedehusene, autoriseret elektriker, elektriker sjælland, elektriker roskilde, elektriker helsingør, elektrikker

Autoriseret elektriker – København, Helsingør og Roskilde

SOL-EL Service står til rådighed for dig, som er på udkig efter en autoriseret elektriker med mange års erfaring i elektrikerbranchen.

Vi er dit professionelle elektriker firma, som dækker hele København, Helsingør og Roskilde. Ved større opgaver kører vi gerne længere væk for at tage hånd om din opgave.

Overlad arbejdet til en autoriseret elektriker – Du er i trygge hænder

Du kan være helt tryg ved at overlade dit næste store projekt til en autoriseret elektriker, som kan løse både små og store udfordringer for private og erhverv. SOL EL-Service råder over et stort team af elektrikere, som glædeligt hjælper dig, uanset om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed.

Du er i trygge hænder, når du samarbejder med dit lokale elektriker firma, da vi vil gøre vores ypperste for, at du får en god oplevelse. Du har også mulighed for at få besøg af en el installatør, hvis du har et ønske herom. Vores mange ydelser omfatter bl.a. følgende:

 

Det er meget tvivlsomt, at der findes en arbejdsopgave, som vores dygtige medarbejdere ikke kan løse, da de er meget kompetente, veluddannede og kvalitetsbevidste.

Elektriker døgnvagt  – Professionel service døgnet rundt

SOL-EL Service er dit fleksible el-firma, da vi gerne kører ud til dig både dag og nat. Vi kan med andre ord tilkaldes i forbindelse med akut opståede situationer, hvor en hurtig og effektiv indsats er altafgørende.

Du kan få glæde af vores professionelle service døgnet rundt, så du kan med fordel skrive eller ringe til os næste gang du skal have løst en opgave. SOL-EL Service el installatør garanterer en professionel og korrekt håndtering af alle opgaver, så du som kunde aldrig vil blive skuffet.

Vi tilbyder rådgivning og sparring, ligesom vi gerne svarer på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Kontakt os i dag og få besøg af en autoriseret elektriker i den nærmeste fremtid.

Vores Score på Håndværker.dk

Bliv kontaktet
Vi dækker hele Sjælland!