nybyg og renovering, nybyg, renovering, el entreprise,

Nybyg og renovering – el entreprise & el installation

Nybyg og renovering hører til blandt vores specialer.  Vi har mange års erfaring med el-installationer i nybyggeri, og el-service i forbindelse med renovering af huse og erhvervsbygninger.

SOL EL Service vil gerne hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed.  Uanset om du drømmer om nyt hus, butik eller kontor, så kan vi løfte opgaven.

El installation til nybyg, renovering og tilbygning

Vi står til rådighed for dig, som ønsker at modtage et godt tilbud på enten nybyg, renovering eller tilbygning.  Det er discipliner, som vi mestrer på højeste niveau.

Du får nedenfor et overblik over, hvad vi kan tilbyde til privat- og erhvervskunder:

  • El installation på nybyg (byg nyt hus)
  • El Service og tilpasning til renoverings projekter (renovering af hus, butik og kontor)
  • Udviddelse af el-ntværk og kabler til tilbygning og bolig udviddelser (tilbygning af enhver art)

Vi kan med andre ord hjælpe dig i langt de fleste situationer, så du skal ikke tøve med at kontakte os. Vi har bl.a. erfaring med at renovere badeværelser og køkkener, hvor kundens behov og ønsker altid er i fokus.

Det er en stor beslutning at bygge nyt, hvorfor vi yder professionel rådgivning og sparring til alle vores kunder. Vi har mange års brancheerfaring, så vi bidrager gerne med idéer til dit projekt, uanset om det drejer sig om nybyg, renovering eller tilbygning.

El entreprise, El installation & Ejendomsservice

Vi overtager gerne det fulde ansvar for gennemførelsen af dit projekt, så du kan læne dig tilbage og overvære, hvordan arbejdet skrider fremad. Indgår du en aftale om el entreprise, så kan du nøjes med kun at tage kontakt til ét firma.  Om du har behov for el entreprise, installation eller ejendomsservice, sørger vi for det hele!

Vi har en lang række dygtige samarbejdspartnere bestående af bl.a. tømrere og murere, som lever og ånder for deres fag. Du kan med fordel kontakte os, hvis du ønsker at modtage et tilbud på en komplet entreprise.

Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker at blive kontaktet.

Sol-El service  tilbyder dig rådgivning og sparring, ligesom vi gerne svarer på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Kontakt os i dag, og lad rådgive dig i den bedste løsning til dit renoverings projekt!

Vores kunder elsker os!

på håndværker.dk

Bliv kontaktet