nybyg og renovering, nybyg, renovering, el entreprise,

Nybyg og renovering – el entreprise

Nybyg og renovering hører til blandt vores specialer, da vi har mange års erfaring med både nybyg og renovering af huse og erhvervsbygninger.

SOL-EL Service  vil gerne hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed, uanset om du drømmer om nyt hus, butik eller kontor.

 

Vi gør drømme til virkelighed – Nybyg, renovering og tilbygning

Vi står til rådighed for dig, som ønsker at modtage et godt tilbud på enten nybyg, renovering eller tilbygning, da det er discipliner, som vi mestrer på højeste niveau.

Du får nedenfor et overblik over, hvad vi kan tilbyde til privat- og erhvervskunder:

 

  • Nybyg (byg nyt hus)
  • Renovering (renovering af hus, butik og kontor)
  • Tilbygning (tilbygning af enhver art)

 

Vi kan med andre ord hjælpe dig i langt de fleste situationer, så du skal ikke tøve med at kontakte os. Vi har bl.a. erfaring med at renovere badeværelser og køkkener, hvor kundens behov og ønsker altid er i fokus.

Det er en stor beslutning at bygge nyt, hvorfor vi yder professionel rådgivning og sparring til alle vores kunder. Vi har mange års brancheerfaring, så vi bidrager gerne med idéer til dit projekt, uanset om det drejer sig om nybyg, renovering eller tilbygning.

 

El entreprise

Vi overtager gerne det fulde ansvar for gennemførelsen af dit projekt, så du kan læne dig tilbage og overvære, hvordan arbejdet skrider fremad. Indgår du en aftale om el entreprise , så kan du nøjes med kun at tage kontakt til ét firma, da vi sørger for det hele.

Vi har en lang række dygtige samarbejdspartnere bestående af bl.a. tømrere og murere, som lever og ånder for deres fag. Du kan med fordel kontakte os, hvis du ønsker at modtage et tilbud på el entreprise.

Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker at blive kontaktet.

 

El installatør Sol-El service  tilbyder dig rådgivning og sparring, ligesom vi gerne svarer på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget.

Bliv kontaktet