Dørtelefon og dørtelefonanlæg

Dørtelefonanlæg

Opsætning og reparation af din dørtelefon

Hos Sol El-Service har vi mange års erfaring med opsætning af dørtelefoner. Derfor er vi et oplagt valg, når du har behov for installation, vedligeholdelse, reparation eller service af din dørtelefon. Vi sætter din sikkerhed, effektivitet, pålidelighed og faglige kompetencer, som vores højeste prioritet.

Hos os er du sikret en dørtelefon, som er en sikker og holdbar løsning, der holder i mange år. Den kan nemt tilpasses til dit behov og din bolig.

20 33 49 83

Ring til os

Fordele ved dørtelefon

Her har vi listet nogle af de fordele, du får, når du bruger en dørtelefon

  • Øget sikkerhed
  • Du bestemmer selv, hvem der får adgang
  • En dørtelefon fungerer som præventivt værn mod ubudne gæster
  • Nye dørtelefoner ser indbydende ud ved opgangen til din lejlighed eller din bolig
  • Navnene på dørtelefonen er oplyst af en LED-skærm, som er tydeligt hele døgnet
  • Dørtelefoner, der har kamera, giver dig et live-billede af, hvem du lukker ind

Hvorfor vælge os

Tekniq medlem

Vi er medlem af Tekniq

Hurtigt svar

Vi svarer tilbage indenfor 24 timer

Tryghed

Vi går op i din tryghed

Kvalitet i top

Vi leverer holdbare løsninger i høj kvalitet

Elektriker med døgnvagt

Dørtelefon og dørtelefonanlæg – Installation og reparation

Vi tilbyder etablering og installation af markedets nyeste dørtelefonanlæg samt fejlfinding og vedligeholdelse af ældre anlæg.

Mange af os bor i lejlighed eller etageejendom og benytter derfor ofte dørtelefoner til vores gæster og besøgende. En dørtelefon giver sikkerhed og tryghed. Med en dørtelefon er det kun ejeren af dørtelefonen, der kan give nogen adgang til din opgang og dermed er risikoen for indbrud og tyveri derfor også minimeret.

Udover at kunne se dine gæster og lukke dem ind, giver nogle nyere dørtelefoner dig mulighed for at have en kodelås på anlægget. Dette gør, at du aldrig mere behøver at have en nøgle med dig, for at kunne låse dig selv ind. Du kommer altså aldrig mere til at smække dig ude og dit hjem vil stadig være fuldt beskyttet.

Dørtelefonen passer på dig og derfor er det vigtigt, at den er sat ordentligt op fra start. Hos Sol El-Service kan en af vores dygtige autoriserede elektrikere, hurtigt give dig et overblik over de muligheder du har for at installere en ny dørtelefon i din bolig eller lejlighed.

Så hvis du står og har brug for en ny dørtelefon eller reparation af din nuværende dørtelefon, så kontakt os – vi rådgiver dig gerne til det rette valg.  Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning og evt. vedligeholdelse af din dørtelefon.

Ydermere, så er vi medlem af Tekniqs garantiordning. Det betyder at du er dækket op til 150.000 kr. ved fejl og mangler.

Vores kunder siger

Sol El-service Kort

Vi kører langt for vores glade kunder

Hos Sol El-Service kører vi til hele Storkøbenhavn samt mange af de omkringliggende byer på Sjælland. 
Som elektriker planlægger og udfører vi et stort udvalg af projekter i bl.a.

Hvis ikke du er dækket på kortet, er du stadig meget velkommen til at kontakte os, og høre hvordan vi kan tilpasse os dit el-arbejde.

Lyder det interessant?

Følg os på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.