Nybyg og renovering hører til blandt vores specialer.  Vi har mange års erfaring med el-installationer i nybyggeri, og el-service i forbindelse med renovering af huse og erhvervsbygninger.

SOL EL-Service vil gerne hjælpe dig med, at gøre dine drømme til virkelighed. Uanset om du drømmer om nyt hus, butik eller kontor, så kan vi løfte opgaven. Når du vælger os til at udføre opgaven for dig, kan du være helt sikker på, at opgaven bliver udført til perfektion. Men vi er også kun mennesker, og vi ved, at der kan opstå fejl. Selvom det næsten aldrig sker, har vi for din sikkerhed valgt, at være medlem af Tekniqs Garantiordning, der sikrer, at du er dækket op til 150.000 kr. inkl. moms.

EL INSTALLATION TIL NYBYG, RENOVERING OG TILBYGNING

Det er discipliner, som vi mestrer på højeste niveau.

Du får nedenfor et overblik over, hvad vi kan tilbyde til privat- og erhvervskunder:

  • El installation på nybyg (byg nyt hus)
  • El Service og tilpasning til renoverings projekter (renovering af hus, butik og kontor)
  • Udviddelse af el-ntværk og kabler til tilbygning og bolig udviddelser (tilbygning af enhver art)

Vi kan med andre ord hjælpe dig i langt de fleste situationer, så du skal ikke tøve med at kontakte os. Vi har bl.a. erfaring med at renovere badeværelser og køkkener, hvor kundens behov og ønsker altid er i fokus.

Det er en stor beslutning at bygge nyt, hvorfor vi yder professionel rådgivning og sparring til alle vores kunder. Vi har mange års brancheerfaring, så vi bidrager gerne med idéer til dit projekt, uanset om det drejer sig om nybyg, renovering eller tilbygning.

Ring til os