ihc styring, ihc wireless, ihc controller, intelligent house control

IHC styring – IHC wireless eller kablet løsning

IHC (Intelligent House Control) er en helt særlig installationstype, som bliver mere og mere udbredt herhjemme.

IHC styring er intelligent styring af private boliger og mindre kontorer, og det er noget, som flere og flere danskere får øjnene op for. Du kan også gøre dine installationer smartere med IHC, som byder på et væld af fordele.

IHC styring – Computerstyret elektronik

Computerstyret elektronik – heriblandt IHC styring – har fundet vej til mange moderne hjem og kontorer, så du skal naturligvis også være med på noderne. Hele idéen bag løsningen er, at dine elinstallationer skal gøres mere intelligente.

I dag har du mulighed for at styre dine elinstallationer, såsom lys og stikkontakter med en fjernbetjening, hvis du får installeret IHC i dit hjem. Det er en løsning, som du skal overveje at investere i, hvis du gerne vil fremtidssikre din bolig og øge din boligs salgspris.

Vi har specialiseret os i at installere, servicere og fejlfinde IHC installationer, så vi kan være behjælpelige med det hele. Gennem tiden har vi udført utallige husinstallationer, hvor vi har forsynet hele huse med nye og intelligente installationer.

IHC Wireless – Trådløs

Denne løsning giver mulighed for at tænde og slukke lys via en fjernbetjening. Du skal ikke have synlige kabler i væggen, hvilket du helt sikkert vil sætte pris på. Det er tilmed en billigere, nemmere og hurtigere løsning sammenlignet med andre løsninger. Hvis der er mange opkoblede produkter (lamper, kontakter m.fl.) skal der bruges flere fjernbetjeninger.

Udskiftning af afbryder & kontakt

Vi udskifter afbryderen med en IHC afbryder og udleverer en fjernbetjening, som kan ligge på natbordet eller skrues på væggen. Batteriet i fjernbetjeningen har en levetid på 5-10 år og kan installeres i løbet af ½ – 1 time. Den maksimale radius er 300 meter – dog kun 50 meter ved vægophæng.

Kablet løsning

Det er også muligt at få en IHC løsning, som ikke er trådløs. Denne løsning er langt mere tidskrævende, da installationen har en varighed på 3-5 timer, og der vil desuden være udgifter til murer og maler. Denne løsning er nyttig ved større installationer, hvor løsningen skal bruges til et helt hus eller lejlighed. Det er i øvrigt en meget fleksibel løsning.

IHC controller

IHC som styres via en controller. Der bliver monteret en computer i eltavlen, som betyder du får en lang række muligheder mht. styring. Du kan slukke og tænde alt lyset i hele huset fra et centralt kontrolpanel med denne løsning.

Sol EL Service autoriseret el installatør og elektriker har stor expertise med IHC installationer og styring.

Har du spørgsmål til hvilken IHC løsning der bedst matcher dit behov, så kontakt os i dag og få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en komplet IHC installation.

Vores kunder elsker os!

på Håndværker.dk

Bliv kontaktet
Vi dækker hele Sjælland!