ejendomsservice, ejendomsservice el installatør, ejendomsservice elektriker, ejendomstekniker

Ejendomsservice til boligforeninger

SOL-EL Service tilbyder blandt mange andre ydelser ejendomsservice, som er henvendt til forskellige foreninger – alt fra små andelsforeninger til store boligselskaber.

Vi udfører glædeligt alt, hvad der vedrører el arbejde i boligforeninger, hvor vi altid har en dygtig el montør til rådighed. Vi samarbejder allerede med mange boligforeninger, men vi har kapacitet til at servicere endnu flere boligforeninger.

Vi kan tilbyde dig løsninger som:
Ejendomsservice
– Skoler (tåstrup real skole – Sankt paul Skole)
– Butikker (Kvickly – Rema 1000)
– Gartneri

 

Mange års erfaring med ejendomsservice – Få en skræddersyet serviceaftale

SOL-EL Service har mange års erfaring med ejendomsservice, hvorfor du kan være helt sikker på, at vi kan løse enhver opgave. Vi henvender os til både større og mindre boligforeninger, hvor vi arbejder med skræddersyede serviceaftaler.

 

Vores ydelser begrænser sig ikke kun til ovenstående, da vi også kan hjælpe i mange andre situationer. Der er altså mange gode grunde til at indgå en aftale om ejendomsservice.

I kan forvente at få en dygtig og pålidelig samarbejdspartner, som rykker ud på alle tidspunkter af døgnet og løser de aktuelle udfordringer. Der vil altid være mindst én servicetekniker på vagt, som kører ud til vores kunder med kort varsel.

 

Vi sparer boligforeninger for tid og penge

SOL-EL Service har beskæftiget sig med ejendomsservice siden tidernes morgen, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med at gøre i mange år endnu. Vi har allerede sparet mange boligforeninger for tid, penge og besvær med vores prisvenlige serviceaftaler.

Det behøver ikke at være dyrt at betale sig fra professionel ejendomsservice, da vores priser befinder sig på et overkommeligt niveau. Der er mange fordele ved at samarbejde med et firma, som kan sende en el montør eller servicetekniker ud både dag og nat.

Der findes ikke den elinstallation, som er for krævende eller avanceret til, at vores dygtige teknikere og elektrikere  kan finde en løsning.

Bliv kontaktet