ejendomsservice, ejendomsservice el installatør, ejendomsservice elektriker, ejendomstekniker

Ejendomsservice – Aut. Elektriker til din boligforening

SOL EL Service tilbyder ejendomsservice, som er henvendt til forskellige foreninger.  Vi ordner alt fra små andelsforeninger til store boligselskaber.

Vi udfører glædeligt alt, hvad der vedrører el-arbejde i boligforeninger, og vi har altid har en dygtig el-installatør til rådighed. Vi samarbejder allerede med mange boligforeninger, men har kapacitet til at servicere endnu flere.

Vi kan tilbyde Ejendomsservice til f.eks:
  • Skoler (Tåstrup real skole – Sankt paul Skole)
  • Offentlige institutioner
  • Kontor & andre erhverv bygninger
  • Butikker (Kvickly – Rema 1000)
  • Gartneri
  • Private boligforeninger
  • Mange Flere

Vi har erfaring med ejendomsservice – Få en skræddersyet serviceaftale

SOL-EL Service har mange års erfaring med ejendomsservice, hvorfor du kan være helt sikker på, at vi kan løse enhver opgave. Vi henvender os til både større og mindre boligforeninger, hvor vi arbejder med skræddersyede serviceaftaler.

Vores ydelser begrænser sig ikke kun til ovenstående, da vi også kan hjælpe i mange andre situationer. Der er altså mange gode grunde til at indgå en aftale om ejendomsservice.

I kan forvente at få en dygtig og pålidelig samarbejdspartner, som rykker ud på alle tidspunkter af døgnet og løser de aktuelle udfordringer. Der vil altid være mindst én servicetekniker på vagt, som kører ud til vores kunder med kort varsel.

Vi sparer din boligforening for tid og penge

SOL-EL Service har beskæftiget sig med ejendomsservice siden tidernes morgen, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med at gøre i mange år endnu. Vi har allerede sparet mange boligforeninger for tid, penge og besvær med vores prisvenlige serviceaftaler.

Det behøver ikke at være dyrt at betale sig fra professionel ejendomsservice, da vores priser befinder sig på et overkommeligt niveau. Der er mange fordele ved at samarbejde med et firma, som kan sende en el montør eller servicetekniker ud både dag og nat.

Der findes ikke den el-installation, som er for krævende eller avanceret til, at vores dygtige teknikere og elektrikere  kan finde en løsning.

Vores kunder elsker os!

på håndværker.dk

Bliv kontaktet